Home » Entertainment » Eurovisie Songfestival Bingo 2021!

Eurovisie Songfestival Bingo 2021!

banner eurovision song contest 2021 bingo

Een van de allertofste weken van het jaar is toch wel de week in mei waarin het Eurovisie Songfestival plaatsvindt. Het songfestival is leuk! Ik vind het héérlijk. Niets is leuker dan op Twitter de hashtags  #Eurovision te volgen voor hilarische opmerkingen. Om op een ontplofte en zeer hilarische Facebook thread te reageren (thanks vriendjes!), en te genieten van alles wat voorbij komt op het podium, zowel goed als fout.

Extra fijn is natuurlijk dat Nederland weer met wat serieuzere artiesten mee doet. Want Sieneke, alle respect, maar je wist stiekem zelf ook wel dat het draaiorgel hem niet ging worden. Ook dit jaar dus een prima artiest, voor degenen die onder een steen gelegen hebben. Donderdag is het de avond wanneer het allemaal moet gebeuren voor “onze” Jeangu. Mocht je de spanning niet aan kunnen, let dan even goed op:

Eurovisie Songfestival Bingo!

eurovision bingo 2021

Ik heb namelijk een zestal bingo kaarten gemaakt waarmee je de zenuwen een beetje kunt breken, online of offline. Je hoeft je nagels dus niet af te lopen kluiven! Print ze uit, email ze door, deel ze op social media. Oh enneh, nee, ik ben geen grafisch vormgever. Voor het geval je je dat afvroeg :)

DOWNLOAD HIER JE BINGOKAARTEN!

Verzin een prijs voor de winnaar een een straf voor de valse bingo (10 winnaars van het ESF opnoemen? Een songfestival liedje zingen?)

Ik zit in ieder geval voor de buis: vanavond, donderdag en zaterdag, met een bingokaartje op schoot. Jullie ook?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.