Home » Over Volmaakt Onvolmaakt

Over Volmaakt Onvolmaakt

“All your perfect imperfections…”

John Legend zong het al. Iedere vrouw, echtgenoot, ouder is een voorbeeld van volmaakte onvolmaaktheid. Maar wat is onvolmaakt? Wat is volmaakt? Er is geen definitie voor zowel het één als het ander. (On)Volmaaktheid is iets wat je zelf definieert; je zet zelf de standaard voor jezelf. En het gekke is, om één of andere reden verwacht je dat de wereld om je heen diezelfde standaard hanteert. Voor jou dus. Want wat jij als onvolmaakt bij jezelf beschouwt, vind je bij die vriendin juist weer het meest geweldig aan haar.

Met de jaren verandert je eigen standaard. Sommige dingen zal je makkelijker accepteren van jezelf. Je zal jezelf leren kennen. Weten wat je wel en niet kan. Waar je goed in bent en wat je beter aan een ander kan overlaten. Misschien kom je erachter dat je je in maatje 42 met dat wijntje een stuk lekkerder voelt dan in maat 36 zonder.

Uiteindelijk hopen wij ooit eens het moment te bereiken dat we blijvend blij zijn met onze perfecte imperfectie. Onze volmaakte onvolmaaktheden. Deze website is voor de echte vrouwen en moeders (en voor hun partners). De carriéretijger met kinderen, de thuisblijfmoeders, de borstvoeding- en de flesvoedingsmoeders, de wagenmoeders en de dragende moeders, de wensmoeders, de moeders van vlinderkindjes en alle andere moeders die liever niet in een hokje terecht komen.

Welkom bij Volmaakt Onvolmaakt! Ik wens iedereen veel leesplezier.

 

1 Reactie

 1. 30 mei 2022 / 11:37

  Beste Linda,

  Mijn naam is Ilana Kooiman en ik werk voor BeActive in Rotterdam. Wij zijn een bedrijf dat weekendopvang en vakantieopvang in de schoolvakantie biedt voor kinderen met ASS, ADD, ADHD, LvB, trauma en hechtingsstoornis. Hier kunnen de kinderen hun sociale vaardigheden verbeteren en aan de slag gaan met verschillende praktische vaardigheden. Zij doen dit met leeftijdgenoten en leren zo omgaan met elkaar.

  Waarom wij U benaderen is omdat wij graag een stukje op jullie blog willen plaatsen over ons bedrijf, maar ook willen ingaan op één van de gedragsproblemen of stoornissen. Wij willen meer aandacht creëren voor de verschillende opvang mogelijk heden en de mogelijkheden om deze kinderen te helpen en ondersteunen.

  Vanuit die doelstelling heb ik verschillende korte stukken tekst geschreven met een idee wat wij willen plaatsen op uw blog. Zo hebben wij een tekst geschreven over hoe lastig het kan zijn om goede opvang te vinden voor een kind of hoe een kind snel overprikkeld kan raken tijdens een uitje.

  Mijn vraag is of u geïnteresseerd bent in ons aanbod? Wij kunnen de concept teksten naar u toe sturen om te kijken of jullie er interesse in hebben en in overleg kunnen natuurlijk nog aanpassingen naar uw keuze worden doorgevoerd.

  Ik hoor graag uw reactie en eventuele vragen!

  U kunt ons bereiken door naar dit email adres te mailen of te bellen naar het onderstaande nummer.

  Ilanakooiman@hotmail.com
  036-5305217

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.