Home » Over Volmaakt Onvolmaakt

Over Volmaakt Onvolmaakt

“All your perfect imperfections…”

John Legend zong het al. Iedere vrouw, echtgenoot, ouder is een voorbeeld van volmaakte onvolmaaktheid. Maar wat is onvolmaakt? Wat is volmaakt? Er is geen definitie voor zowel het één als het ander. (On)Volmaaktheid is iets wat je zelf definieert; je zet zelf de standaard voor jezelf. En het gekke is, om één of andere reden verwacht je dat de wereld om je heen diezelfde standaard hanteert. Voor jou dus. Want wat jij als onvolmaakt bij jezelf beschouwt, vind je bij die vriendin juist weer het meest geweldig aan haar.

Met de jaren verandert je eigen standaard. Sommige dingen zal je makkelijker accepteren van jezelf. Je zal jezelf leren kennen. Weten wat je wel en niet kan. Waar je goed in bent en wat je beter aan een ander kan overlaten. Misschien kom je erachter dat je je in maatje 42 met dat wijntje een stuk lekkerder voelt dan in maat 36 zonder.

Uiteindelijk hopen wij ooit eens het moment te bereiken dat we blijvend blij zijn met onze perfecte imperfectie. Onze volmaakte onvolmaaktheden. Deze website is voor de echte vrouwen en moeders (en voor hun partners). De carriéretijger met kinderen, de thuisblijfmoeders, de borstvoeding- en de flesvoedingsmoeders, de wagenmoeders en de dragende moeders, de wensmoeders, de moeders van vlinderkindjes en alle andere moeders die liever niet in een hokje terecht komen.

Welkom bij Volmaakt Onvolmaakt! Ik wens iedereen veel leesplezier.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.