Home » Samenwerken

Samenwerken

samenwerken, puzzelstukjeWat leuk dat je met me wilt samenwerken!

Volmaakt Onvolmaakt is een blog over het leven met kinderen, wanneer je ook nog eens werkt. In mijn geval als eigen ondernemer. Ik ben schrijver en fotograaf, en ik sta open voor samenwerkingen voor beide professies. Via mijn blog bereik je een groeiend netwerk aan ouders met kinderen, die zich erg herkennen in de eerlijke verhalen en oprechte stijl van Volmaakt Onvolmaakt.

Welke samenwerkingen ga ik aan? Allereerst wil ik aangeven dat ik voor alles open sta, maar dat ik niet alles aanneem. Ik sta achter alle samenwerkingen die ik aan ga. Ik vind het belangrijk dat alle varianten naadloos overvloeien in mijn blog. De boodschap is dus, vragen staat vrij (maar ik ben geen filantropische instelling)!

Product review

Superleuk! Ik sta open voor het reviewen van diverse producten en diensten. Ik schrijf branded content – in mijn stijl dus – en plaats een heldere review over jouw product. Ik beschrijf alle ins en outs van je product en als bonus maak ik er ook nog mooie foto’s van. En als mijn kinderen er ook weg van zijn, kun je er ook nog een filmpje bij krijgen. Uiteraard krijg je van mij een link naar je website. Wil je een voorbeeld? Lees dan mijn ervaringen met het Lil’ Monkey klimrek.

Guest blogs

Heb jij een eigen website die je graag extra wil promoten? Een dienst die supergoed aansluit bij het leven met kinderen, voor kinderen, of een beginnend ondernemer zoals ik? Dan sta ik zeker open voor het plaatsen van een guest blog. Jouw blog krijgt dezelfde behandeling als andere blogs en ik geef er een Volmaakt Onvolmaakt sausje aan. Je mag ook links plaatsen in de tekst. Je guest blog is dus wel onderhevig aan redactioneel gesleutel van ondergetekende.

Advertorials

Wil jij meer exposure en is jouw website of dienst geweldig voor ondernemers of (gezinnen met) kinderen? Stuur dan vooral een verzoek voor het schrijven van een advertorial, en dan kijken we samen of het voldoende aansluit bij Volmaakt Onvolmaakt. We komen samen wel uit een leuke invalshoek voor je product. Natuurlijk schrijf ik in mijn eigen stijl, en krijg je een link.

Winacties

Weggeven is altijd leuk. Zeker als het iets van iemand anders is ;) Via een blog dat gedeeld wordt op diverse Facebook pagina’s, Instagram en Twitter bereik je een groot netwerk van ouders. Het zet je bedrijf op een leuke manier in de picture en kweekt behoorlijk wat goodwill. Dus samen organiseren? Yay!

Overige samenwerkingen

“Ja, Linda, da’s allemaal leuk en aardig, maar mijn wensen tot samenwerking zijn heel anders dan dit.” Geen probleem! Je kunt me altijd een bericht sturen met jouw vraag.

 Product versturen

Ja, ga je de samenwerking met mij aan? Stuur me dan vooral een bericht, of mail naar linda@volmaakt-onvolmaakt.nl. Ben je vol vertrouwen over je product? Stuur het dan naar onderstaand adres.

Redactie
Volmaakt Onvolmaakt
Kamille 61
4102 HX Culemborg