Home » Entertainment » Reviews » Halloween trends voor kinderen in 2017

Halloween trends voor kinderen in 2017

halloween, heks, verkleed, meisje

Halloween! Van alles wat er uit de Verenigde Staten overwaait, is dit toch wel een van mijn favorieten. De sfeer, de spookachtige setting, de festiviteiten eromheen, pompoenen, verkleden… ik houd ervan. Ik vertelde al eerder dat het een van mijn favorieten van de herfst is.

Ook bij kinderen wordt Halloween steeds populairder. Ik verdenk de bedenkers van het kinderboekenweek-thema dat ze een klein beetje geïnspireerd waren door de spookjes van eind oktober, denken jullie ook niet? Hier in Doesburg is zelfs een Halloween optocht. We wonen dus in de juiste plaats. En wie weet, misschien bouw ik onze boerderij volgend jaar wel om tot spookhuis!

Maar hoe verkleed je die kinderen nou? Echt eng, of toch nog wel een beetje schattig? Wat zijn de Halloween trends van dit jaar? Paula van FunIdelia geeft ons wat tips.

 

Nog heel even en het is weer Halloween. De afgelopen jaren is het feestje met monsters en spoken ook in Nederland tot een hype uitgegroeid. De kinderen gaan verkleed in kostuums langs de deuren in ruil voor snoepjes. Het is alleen een hele uitdaging om ook dit jaar weer leuke Halloween kostuums te vinden. Gelukkig heb ik een paar leuke Halloween trends voor kinderen in 2017 voor je op een rijtje gezet.

Meisjes verkleed als heks

roze heks, halloween kostuum, meisje

Bij de gewone feestkleding kom je natuurlijk een heksen kostuum tegen. Maar de Halloween heks is net een tikkeltje enger om te zien. Een groot aantal kinderen gaan verkleed als heks dit jaar tijdens Halloween 2017. Je kan kiezen voor een traditioneel kostuum met bezemsteel. Of een enge heks met vampier tanden. De heks is helemaal in dit jaar en je kan er alle kanten mee op.

Jongens gaan als monster

frankenstein, jongen, halloween

Een eng monster doet het altijd goed tijdens Halloween. De meeste jongens gaan verkleed als een eng monster. Van Frankenstein tot een zombie of mummie. Voor de meeste jongetjes mag het niet eng genoeg zijn. Gelukkig heb je speciaal voor Halloween de engste outfits. Het is dan ook de trend voor 2017 om als een eng monster op pad te gaan.

Geen tijd voor schmink?

Ben je als ouder niet de beste in schminken of heb je er eigenlijk geen tijd voor? Gelukkig zijn Halloween maskers altijd leuk om lekker eng mee voor de dag te komen. Je hoeft dus echt niet je kindje uren stil te laten zitten. Een eng masker is zo geregeld en je bent in één keer klaar. Je hoeft zo niet zelf aan de slag met schmink. Naast enge Halloween maskers voor volwassenen zijn er een aantal maskers voor kinderen. De kinderen kunnen zo lekker griezelig op pad!

Halloween make-up

Heeft je kindje een griezelige outfit, maar past er niet echt een masker bij? Geen probleem! Je kan met make-up een heel eind komen. Bestel bijvoorbeeld een paar griezelige littekens met bloed die je eenvoudig aan kan brengen. Je hoeft echt geen visagist te zijn om van jouw kindje een griezelig monster te maken. Met speciale Halloween make-up kom je vaak al een heel eind. Voor je het weet heb je een echt monster in huis en kan je kindje vol trots over straat.

Vieren jullie Halloween? Of slaan jullie even over?

PS: dit artikel is een samenwerking, maar wel eentje waarbij ik mijn hart ophaal :)

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.