Home » Entertainment » Reviews » Gratis je schoolwerk geprint bij Alleeninkt.nl

Gratis je schoolwerk geprint bij Alleeninkt.nl

geprint huiswerk maken

Week 2 van het thuisscholen zit er bijna op. Ik merk dat ik in ieder geval iets behendiger wordt in het combineren van 2 kinderen fulltime thuis, hun geprint huiswerk en mijn eigen 32-urige werkweek vanuit huis.

Er waren wel wat zaken die mijn leven deze week gemakkelijker hebben gemaakt. Ik heb een printer aangeschaft. Want hoewel een aantal scholen aanboden om een en ander aan schoolwerk op te halen, was dat bij ons geen optie. De school wilde het aantal contactmomenten (begrijpelijk) zoveel mogelijk beperken. Gelukkig zit ik in de positie dat ik genoeg buffer had om een printer te bestellen. Maar dat kan niet altijd, zeker niet bij een kleinere portemonnee.

Geprint huiswerk werkt beter

De eerste week, toen de printer nog niet was gearriveerd, was het huiswerk één groot drama. Want waar de werkbladen nog grappig en leuk zijn om in te vullen, zo’n simpel A4tje met lijntjes, daar is natuurlijk geen zak aan.

Nu, met geprinte materialen, gaat het huiswerk een stuk beter. Ze gebruiken nu dezelfde materialen die ze op school ook gebruiken en dat geeft een enige mate van rust en regelmaat. Natuurlijk mopper ik nog steeds wel genoeg, maar het komt in ieder geval af binnen een redelijk tijdsbestek. Dus: print je huiswerk!

Konden jullie je schoolwerk nog op school ophalen? Of moest je het, net als ik, printen? Mocht je geen printer hebben of niet in de gelegenheid zijn er eentje aan te schaffen, heeft Alleeninkt.nl voor jullie dé oplossing!

Alleeninkt.nl print gratis!

Alleeninkt.nl print namelijk AL het schoolwerk GRATIS uit
voor je en stuurt het ook nog eens kosteloos op. HOE TOF IS DAT. Ze doen dit uit de goedheid van hun hart. Mocht je er toch wat voor over hebben, vragen ze je bijdrage te doneren aan het Rode Kruis.

Lees wat je en hoe je het precies moet aanleveren in het blog van Alleeninkt.nl: Printservice ivm het coronavirus

Dus, geen gehannes meer met losse kladblokken met random teksten, gewoon huiswerk op de eigen (geprinte) werkboeken die je kinderen gewend zijn. Of alle andere zaken die je geprint wil hebben natuurlijk: puzzels, kleurplaten of documenten voor je eigen werk.

Zullen we ze wel een beetje helpen door alles wat je geprint moet hebben in één aanvraag te doen? Want zij betalen de verzendkosten óók nog eens voor je.

Photo by Annie Spratt on Unsplash

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.