Home » Entertainment » De grote Volmaakt Onvolmaakt Vakantie Bingo voor ouders!

De grote Volmaakt Onvolmaakt Vakantie Bingo voor ouders!

vakantie bingo voor ouders

Nou, bij ons zit de eerste anderhalve week van de zomervakantie er weer op. Ik moet zeggen dat het me niet tegen is gevallen. Dat kan natuurlijk te maken hebben met het feit dat de kinderen het grootste gedeelte van de eerste week bij opa en oma gebivakkeerd hebben. 

En eigenlijk zijn sommige onderdelen ook zeer relaxed. Dat ik zelf mijn nest ’s ochtends niet meer uit hoef om de ochtendspits aan te zwengelen. Niet meer hoef te gillen dat ze hun schoenen aan moeten doen. ’s Avonds niet meer heel krampachtig vasthouden aan de bedtijden als ze eigenlijk nog helemaal niet willen slapen. Maar daar staat tegenover dat ik voor een groot deel thuis werk (ergo, mag ik ze af en toe met de koppen tegen elkaar slaan als ze dat zelf niet doen?), constant ruzies moet opbreken, creatieve ideeën moet bedenken omdat ze zich vervelen (of niet) en bedenk het maar meer.

Ik geloof dat ik aan vakantie toe ben zodra de school weer is begonnen.

Vakantie bingo voor ouders!

Onder het genot van een welverdiend wijntje (misschien nog niet helemaal in de avond) ben ik daarom maar even begonnen aan een vakantie bingo voor ouders. Voor kinderen zijn er immers genoeg. Dus als je het even niet meer ziet zitten, grijp dan naar je bingokaart. Let it go, lieve mede-ouders. Benader je vakantie met humor of een snufje sarcasme. Het is maar 6 weken. En in totaal maar 18 keer. Wij kunnen dat!

Download hieronder je Volmaakt Onvolmaakt vakantie bingo (klik op de afbeelding), deel hem met je vrienden, buren op de camping of wie nog meer en kijk wie er het eerst bingo heeft. En niet vals spelen hè? De straf op vals spelen is twee dagen lang alle kinderen van je meespelende vrienden moeten vermaken terwijl zij aan het strand cocktails lurken. Je bent bij deze gewaarschuwd :-)

vakantie bingo voor ouders

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 27 juli 2018 / 14:34

    hilarisch, dit kan ook alleen jij maar bedenken he, ode!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.