Home » Entertainment » De grote Volmaakt Onvolmaakt kerstvakantie bingo (voor ouders!)

De grote Volmaakt Onvolmaakt kerstvakantie bingo (voor ouders!)

volmaakt onvolmaakt, kerstvakantie bingo

Jaaaa, het is weer zover: De kerstvakantie is weer aangetreden. Heerlijk twee weken geen wekker zetten (geen zorgen, de kinderen maken je wel wakker), geen gedoe, geen…. of wel? Bijt jij je tanden ook zoveel op elkaar tijdens de vakantie, en zou je die lieve bloedjes wel achter het behang kunnen plakken? Speel dan deze kerstvakantie bingo, adem een keer extra diep in en uit en lach erom ;)

Heus, niet alles is kommer en kwel. Ik vind het ook wel heel gezellig dat ze er zijn zo in de vakantie. We hebben maar weinig gepland, want het is ook echt even bijkomen. ’s Avonds ietsje langer opblijven, ’s ochtends… even vroeg eruit.

Dat neemt niet weg dat ik ze af en toe wel achter het behang kan plakken. Want echt, ze hebben zoveel speelgoed maar het allerliefst spelen ze met mijn laatste restje geduld. Waardoor ik zelf aan vakantie toe ben als zij uiteindelijk weer naar school gaan. 

Kerstvakantie bingo voor ouders!

Maar vrees niet, net als voor de zomervakantie heb ik ook een kerstvakantie bingo voor jullie gemaakt! Dus zie je het even niet meer zitten? Geen nood. Pak de bingokaart erbij en kijk wat je alvast kunt afstrepen. Pak je meteen even een momentje rust om op adem te komen. 

Enneh, lieve mede-ouders: het zijn maar 2 weken. En in totaal maar 18 keer per kind he, zo’n kerstvakantie. Dus let it go en relax, en geniet er ook intens van!

Download hieronder je Volmaakt Onvolmaakt kerstvakantie bingo (klik op de afbeelding), deel hem met je vrienden, buren, schoolplein-moeders en kijk wie er als eerste bingo heeft.

En niet valsspelen he? De straf is dat jij een heel weekend lang op alle kinderen van je vrienden moet passen terwijl zij zich even kunnen ontspannen op een kinderloos uitje naar keuze ;)

volmaakt onvolmaakt, kerstvakantie bingo
Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.